Иако делује као даје увек расположен, глумац Амар Мешић је прошао кроз бројне животне ситуације које нису биле нимало лаке: 

Амару је било посебно тешко када је био једини Србин који је играо у серији "Игра престола". Кроз тортуру је пролазио због имена.

- Мене је у животу највише повредио моменат од пре четири године, када су медији избацили да сам једини Србин који је играо у "Игри престола". Онда су кренули хејтерски коментари: "Како Амар Србин? Марш у Турску, Марш у Босну". Иако немам никакве везе са тим државама, јако ме је то заболело. Нити потичем из такве породице, нити из такве средине... Али захваљујући тим коментарима научио сам да није до мене то, да ће људи свакако писати. И апсолутно не читам коментаре. Знам да нисам лоша особа, знам да нисам зао. Никоме никада нисам наудио, и ако јесам случајно, извињавам се. Нека они живе свој живот, ја ћу свој - рекао нам је глумац и додао:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam)

 

- Јако сам емотиван. Плачем за сваку ситницу. Заплачем када погледам неку емисију, на пример сваки пут лијем сузе уз емисију "Са Тамаром у акцији", закључио је он, а шта је још Мешић испричао, погледајте у видео снимку изнад:

(Blic)

БОНУС ВИДЕО: