Dragiša Gudelj je juče kolabirao tokom utakmice, a devojka njegovog brata Nemanje Gudelja, Anastasija Ražnatović, mu je javno pružila podršku i pokazala kako se moli za njegovo zdravlje.

Anastasija je podelila fotografiju brata svog dečka iz bolnice.

Foto:Printscreen/Instagramraznatovicanastasija

 

 

Pomenutu sliku je najpre na svom profilu ubacio Nemanja Gudelj, koji je želeo da obavesti fanove kako je njegov brat u najboljem redu, kao i da iskaže svima zahvalnost. 

- Želim da izrazim iskrenu zahvalnost u moje ime i u ime moje porodice za ljubav i brigu koju su pokazali prema zdravstvenom stanju Dragija. Život mog brata i dalje kuca, zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinskog osoblja Kordobe, posebno pominjeno doktore Hose Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Lunu, fizioterapeute Aleksa Ruedu i Frana Plazu, asistencije u bolnici, kao i doktorki Veronici Arojo kao i kardiologu Hose Mariji Seguri. Ne zaboravljamo i sve ostale medicinske radnike koji su pomogli u bolnici Kraljica Sofija u Kordobi. I pored teške situacije, osetili smo podršku i ljubav, nikada to nećemo zaboraviti. Na kraju, hvala belo-zelenim navijačima, za svaku pesmu podrške i što ste učinili da vas Dragi voli još više. Pravi ratnik sada stoji. Jer kažu da nikada ne odustaje. Hvala - napisao je Nemanja Gudelj.

Podsetimo, Dragiša Gudelj, rođeni brat reprezentativca Srbije Nemanje, juče je izgubio svest tokom utakmice njegove Kordobe protiv Rasing Ferola. Na sreću, lekari su brzo reagovali, a Dragiša je ubrzo došao sebi, čak je i želeo da se vrati na teren, ali mu lekari nisu dozvolili. 

NJega su hitno prevezli u bolnicu, gde je zadržan preko noći na posmatranju, kako bi se uradili svi neophodni testovi. 

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".