Драгиша Гудељ је јуче колабирао током утакмице, а девојка његовог брата Немање Гудеља, Анастасија Ражнатовић, му је јавно пружила подршку и показала како се моли за његово здравље.

Анастасија је поделила фотографију брата свог дечка из болнице.

Фото:Принтсцреен/Инстаграмraznatovicanastasija

 

 

Поменуту слику је најпре на свом профилу убацио Немања Гудељ, који је желео да обавести фанове како је његов брат у најбољем реду, као и да искаже свима захвалност. 

- Желим да изразим искрену захвалност у моје име и у име моје породице за љубав и бригу коју су показали према здравственом стању Драгија. Живот мог брата и даље куца, захваљујући хитној интервенцији медицинског особља Кордобе, посебно помињено докторе Хосе Мигела Бретонеса, Антонија Ескрибана и Мартина Луну, физиотерапеуте Алекса Руеду и Франа Плазу, асистенције у болници, као и докторки Вероници Аројо као и кардиологу Хосе Марији Сегури. Не заборављамо и све остале медицинске раднике који су помогли у болници Краљица Софија у Кордоби. И поред тешке ситуације, осетили смо подршку и љубав, никада то нећемо заборавити. На крају, хвала бело-зеленим навијачима, за сваку песму подршке и што сте учинили да вас Драги воли још више. Прави ратник сада стоји. Јер кажу да никада не одустаје. Хвала - написао је Немања Гудељ.

Подсетимо, Драгиша Гудељ, рођени брат репрезентативца Србије Немање, јуче је изгубио свест током утакмице његове Кордобе против Расинг Ферола. На срећу, лекари су брзо реаговали, а Драгиша је убрзо дошао себи, чак је и желео да се врати на терен, али му лекари нису дозволили. 

Њега су хитно превезли у болницу, где је задржан преко ноћи на посматрању, како би се урадили сви неопходни тестови. 

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".