Kako je istakla u jednoj emisiji, tada 72-godišnja Lana, je rekla kako je tek sada skupila hrabrosti da progovori o svemu, i o zahvaljujući pokretu “Me too”.

Lana, koja je imala osam godina kada je Natali bila silovana, ispričala je šta se tačno dogodilo.

Foto: Profimedia

 

 

- Natali smo dovezli do hotela i moja majka i ja smo satima sedele u automobilu, toliko dugo da sam ja u jednom trenutku zaspala. To je bio intervju kada je Natali silovana. Zaspala sam na zadnjem sedištu i samo se sećam da to nije bila srećna vožnja kući. U pozadini sam čula da Natali i moja majka pričaju tiho - počela je Lana ispovest.

Mnogo, mnogo godina kasnije Natali je samo nagoveštavala da se u prošlosti desilo nešto jako loše i uznemirujuće u njenom životu, i na neki način je okrivila svoju majku zbog toga što ju je previše “gurala” u Holivud želeći da ona dobije što više uloga.

Foto: Profimedia

 

 

- Natali je prolazila kroz tu užasnu situaciju, a tako je bila mlada. Naravno da nije želela da studio zna da se to dogodilo. Nikada ništa nije rekla vlastima niti bilo kome - istakla je Lana.

Godinama se spekulisalo o tome ko bi mogao biti silovatelj, a najverovatnije je u pitanju neki glumac ili režiser koji je Natali mogao ponuditi neku veliku ulogu.

Sintija Lusija, koja je u velikoj meri proučavala život glumice za svoju knjigu “Natalie Wood: Her life and legacy”, rekla je za “Fatal Voyage” da je silovanje Natali Vud bilo prilično brutalno.

Foto: Profimedia

 

 

Kao rezultat toga, stručnjaci kažu da Natali verovatno nije želela da prijavljuje silovanje zbog straha da će izgubiti karijeru.

- Bila je uplašena i mislim da je tačno da bi njena karijera u tom danu i uzrastu bila uništena, da je ona prijavila silovanje. Sigurno je to bila veoma, veoma teška stvar za nju - rekla je Lusija.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".