Prvo javno pojavljivanje atraktivne pevačice bilo je sa pevačem Miletom Kitićem kada se pojavila kao njegova igračica na sceni a tom prilikom je svima zapala za oko njena zadnjica.

Foto: Jutjub printskrin/Mile Kitić

 

Sandra je u jednom trenutku presekla i odlučila da se upusti u solo karijeru i oproba kao samostalni izvođač.

Prvu pesmu sa kojom se predstavila jeste pesma pod nazivom "Afrika" a svoj zaštitni znak (zadnjicu) je zadržala u prvom planu.

Sandra Afrika je oduvek bila zgodna, a njena pozadina koja je prirodna što je još veće iznenađenje, oduvek je bila prepoznatljiva i uočljiva.

Foto: Jutjub printskrin/ Silver Records

 

Lice pevačice je nešto drugačije jer se podvrgla estetskim korekcijama ali minimalno, jer lični opis kao neke koleginice sa estrade nije promenila.

Za razliku od danas, ima drugačije obrve i uvećana usta i grudi, dok sve ostalo izgleda kao i ranije. Dugu kosu je zadržala ali promenila boju, te je iz crne prvobitno bila brineta, a onda i nešto svetlije nijanse, dok je sada gotovo plava.

Foto: Jutjub printskrin/ Silver Records

 

Ono što se kroz godine nije menjalo jeste njen pomenuti zaštitni znak, koji i dan danas mami dah u njenim spotovima, a zbog toga ponosno nosi titulu jedne od najlepših i najzgodnijih estradnih ličnosti.

BONUS VIDEO: