Прво јавно појављивање атрактивне певачице било је са певачем Милетом Китићем када се појавила као његова играчица на сцени а том приликом је свима запала за око њена задњица.

Фото: Јутјуб принтскрин/Миле Китић

 

Сандра је у једном тренутку пресекла и одлучила да се упусти у соло каријеру и опроба као самостални извођач.

Прву песму са којом се представила јесте песма под називом "Африка" а свој заштитни знак (задњицу) је задржала у првом плану.

Сандра Африка је одувек била згодна, а њена позадина која је природна што је још веће изненађење, одувек је била препознатљива и уочљива.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Silver Records

 

Лице певачице је нешто другачије јер се подвргла естетским корекцијама али минимално, јер лични опис као неке колегинице са естраде није променила.

За разлику од данас, има другачије обрве и увећана уста и груди, док све остало изгледа као и раније. Дугу косу је задржала али променила боју, те је из црне првобитно била бринета, а онда и нешто светлије нијансе, док је сада готово плава.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Silver Records

 

Оно што се кроз године није мењало јесте њен поменути заштитни знак, који и дан данас мами дах у њеним спотовима, а због тога поносно носи титулу једне од најлепших и најзгоднијих естрадних личности.

БОНУС ВИДЕО: