Dudić je poslao zahtev nadležnim organima za odobrenje nacionalne penzije, ali su ga odbili po drugi put. On je ponovo preležao koronu koja ga je jače zahvatila: 

- Ponovo sam preležao koronu, udarilo mi je na srce, grlo, mozak, prostatu, stalno sam po bolnicama, zato se nadam da ima ljudi koji će me podržati u mojoj borbi - ističe Hasan.

Foto: Jutjub printskrin/Balkan Info

 

Zbog jake alergije i gušenja sumporom u jednoj bnji, pevač je jedva ostao živ: 

- Otišao sam u banju na lečenje, pošto sam bio brutalno napadnut i imam ozbiljne zdravstvene posledice. Međutim, tamo je veliko isparavanje sumpora, a ja imam jake alergije. Pet puta sam se gušio tokom spavanja i žalio sam se doktoru da mi nije dobro, ali on je mislio da su to obične reakcije na lečenje. U nedelju, negde oko dva sata po podne, naglo mi je pozlilo. Od posledica gušenja jezik mi se zadebljao i pao mi je mrak na oči. Otad se ničega ne sećam, samo su mi rekli da sam imao kliničku smrt i da su me jedva povratili. Kada sam čuo koliko je ozbiljna situacija, zahtevao sam da se čujem sa doktorima iz Beograda koji me leče. Oni su odmah rekli da je alarmantno i da moraju odmah da me prebace u Beograd. I dalje se ne osećam dobro, teško govorim i imam nesvestice, ali nadam se da će sve biti u redu - rekao je tada Dudić.

BONUS VIDEO: