- Koliko god čvrsto da stojim raspadam se, teško mi je. Ne mogu da udovoljim a trudim se na sve načine. Opraštam mu sve. On meni u početku veze postavlja ultimatume i da traži da biram reči prema Dejanu - govorila je Dalila.

- Ja sam kriv i osećam se kriv... Juče kad sam rekao da treba da se odaljim, lomila je stakla, a sad ovo priča - rekao je Car.

- Ništa ovako ćemo, nisam dobro, završiću ovaj odnos. Koliko god da mi je teško, preboleću, ostaću sama a on nek bira svoj put. Najbolje mi je da budem sama od večeras. Ne mogu da strepim da li ja mogu da pričam sa nekim, došla sam ovde da se borim. Čovek me od početka naziva lažovom, govori mi da pušim ovo pušim ono, nudi mene kome stigne. Još jedna moja greška. Ja sam sebi dopustila najveću glupost - rekla je Dalila.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

- Treba da budeš svestan da se u Zadruzi desio krah braka i da je normalno da to sve sada zanima i da ćemo mi postavljati pitanja - rekao je Darko.

- Činjenica je da Dejan nema veze sa nama - ubacila se Dalila.

- Sad ću izneti svoj sud. Sad ću pričati i o Dejanu i o celoj situaciji. Moje mišljenje je da ta vanserijska ljubav koju on oseća prema Dalili, gore je da on ovo priča u ovom momentu nego bilo koja ružna reč koju joj kaže. Smatram da Dejan puno otežava Dalili u nekim situacijama, sa nekim rečima koje je izgovorio. Isto tako, kad si mangup i praviš sra*a, ustani pa reci. Nije ona četiri godine išla svugde i radila šta je htela, a on je čekao na kauču. Zateknem je da, kao da mu prebaci i to su neke situacije koje meni smetaju - rekao je Filip, pa ga je Dalila prekinula:

Foto:Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

- Čovek se vraća na Sandru Rešić i na alkohol. Konstantno se vraća na neke stvari koje su bile pre nekoliko dana. Rekla sam, da sam završila brak i da mi se on dopao. Ja stvarno ne znam šta ovaj čovek hoće od mene. Kad budeš shvatio šta sam ja uradila za tebe, tada će ti biti sve jasno - urlala je Dalila.

- Ona laže i maže. Kad sam ja njoj prebacivao nešto za te osećaje i da tog čoveka treba da mrzi? Ne možeš ti ovde doći i reći kako samo Filip zamera. Zamerio sam joj zlu nameru, zlu krv i zlu reč. Zameram kad mu otežaš situaciju i tu svađu. Svaki upućen pogled ili pogrešan pogled ili reč ima svoje značenje. Imam ja svoju glavu u ovih 29 godina. Što se tiče te situacije, imam osećaj da oa indirektno prebaci. Voleo bih da kaže ono što i meni kaže pod pokrivačem, a to je da je završila ovaj odnos. Razumem i ja neke stvari. Video sam ja šta je ona meni zameirla, sve je to meni jasno. Ja sam siguran da bi ovaj momak bio top u prethodnih mesec dana, da nije njenih izlaganja. Jeste, bolesno sam ljubomoran, jeste i to - nastavio je Filip.

Filip je posle ove rasprave nastavio da odgovarao na pitanja, a Dalila je odbijala da se vrati u emisiju. Ona je sedela kod Hotela, pa je tom prilikom ustala i počela da lomi i da udara u zidove Hotela i govori da će napustiti rijaliti i da niko ne može da je zaustavi.

Kako će se ovaj odnos odvijati, ostaje nam da vidimo.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".