Oni su se na Instagramu snimali vidno bledi i iscrpljeni, nisu mogli da ustanu iz kreveta, a kako kažu, „pokosio“ ih je virus. LJuba se sada ponovo oglasio na mrežama, objavio je snimak, i istakao da je ovo pakao što mu se dešava.

– Kažu da ovaj virus traje dve nedelje, i sad imam 38.5. Ja ću poludeti ako budem morao da ležim 14 dana sa ovom temperaturom, ovo je pakao, rekao je LJuba.

Foto: Instagram printskrin/ljubaperucica

 

 

On je istakao da uzima sve neophodne lekove, hrani se zdravo, ali da mu ništa ne pomaže.

– Verujte mi pijem sve, antibiotik, probiotik, sirup za kašalj, za imuniter, inhalacija, i na sve to kupanje u alkoholu da skinemo temperaturu pred spavanje jer bude 29.5 stepeni. Jedem supice, voće, limunade, šerbet, čajeve… Uzimam bukvalno sve, bukvalno i opet gorim ceo dan. Ovo je pakao, napisao je LJuba na svom Instagram profilu.

Međutim, pevač se sada oglasio i za medije i otkrio kako napreduje oporavak.

- Bolje je nego što je bilo poslednja dva - tri dana. Temperatura je spala, ali nenormalno kašljem. Sada se trudim da to izbegnem, jer kada krenem, ne mogu da se zaustavim, ali ide na bolje - rekao je LJuba, za "Blic", pa zatim otkrio i kako mu je supruga:

- Ona je uvek imala nižu temperaturu od mene, ali ni ona nije bila dobro. Pošto nije imao ko da nas služi, ona je služila i jednog i drugog. I kada je lošije od mene, ona je uvek ta koja ustaje, kuva, sprema, čak i kada joj nije dobro. Svaka čast, ženo!

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".