U jednom od intervjua koje je pop pevačica Ana Nikolić dala, dotakla se upravo ove teme, osvrnuvši se na česte peckalice koje Jelena upućuje na račun svoje koleginice, koje pritom nimalo nisu dozirane, niti sa kočnicom.

Mnoge je iznenadila i iznenadna prozivka na račun Dare Bubamare, sa kojom je u idealnim kolegijalnim odnosima, ali nakon poruke koju je poslala, videćemo da li će tako i ostati.

- Ne mogu da pričam o Karleuši sad. Stvarno ne mogu. Evo, ona mi kaže da ne može (pokazujući na pano sa svojom slikom). Ja delim estradu na privrednike i umetnike. Ko se gde pronašao, sam se javio. Ja sam samo rekla kako delim estradu - izjavila je Ana, a potom šokirala rečima o Dari Bubamari, preciznije numeri koju je ona snimila.

Foto: ATA images

 

 

- Nisam čula za to i nisam znala ni da je izašla "Koka roka". Meni je Laća puštao tu pesmu još odavno. Meni je to bilo nešto užas. Pitala sam ga šta mu je to. Ne mogu da shvatim da to neko može da peva. Mislila sam da to niko neće snimati, ali eto - izjavila je Nikolićeva.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".