Tačno 40 dana posle njene smrti, Marinin sin Milan Radulović Laća dvoumi se da proda majčinu svojinu - zvanični Instagram profil. 

On je preuzeo rukovođenje profilom gde objavljuje mamine citate, a odlučio je da novac od eventualne prodaje pokloni u humanitarne svrhe.

 

 

- Pozdrav svima. Mislimo, možda da profil ponudimo na aukciju i novac prikupljen od prodaje doniramo u dobrotvorne svrhe! Videćemo kroz rezultate odgovora - objavljeno je na storiju uz anketu.

Foto: Instagram printskrin/marina.tucakovic

 

 

Da podsetimo, prema sopstvenoj želji, Marina je sahranjena pored sina Miloša na beogradskom Novom groblju.

Ona je posle duge i teške bolesti preminula u nedelju 19. septembra u KBC "Dragiša Mišović".

Rođena je u Beogradu 4. novembara 1953. U rodnom gradu je završila Šestu beogradsku gimnaziju i Ekonomski fakultet. 
Sa devetnaest godina počela je da se bavi pisanjem tekstova za pesme, uglavnom pop, a kasnije i folk žanra. Stvorila je tekstove za brojne velike hitove, koje pevaju generacije slušalaca.

Foto: Đ. V/N. P.

 

 

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade karijere. Neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su DŽej Ramadanovski, Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ceca Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

Tucakovićeva je bila udata za kompozitora Aleksandra Radulovića Futu, sa kojim je imala sinove Milana i Miloša.

Foto: Arhiv Borbe

 

 

U decembru 2008. godine, u 24. godini, preminuo je njen sin Miloš. Zbog njegove smrti, povukla se iz rijaliti-šou programa Operacija trijumf, u kome je bila član ocenjivačkog žirija. Ipak, Marina je posle smrti sina nastavila karijeru. Posvetila mu je pesmu "Mišo moj" koju izvodi Ana Nikolić.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana. Tada je počela njena lavovska borba sa bolešću.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".