Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je navodno nastao u Sremskoj Mitrovici na kom se vidi kako radnica zaposelna na pumpi proverava pritisak u gumama na automobilu kojim je upravljao muškarac. 

Slučajno ili ne, snimak je objavljen baš juče, na Međunarodni dan žena.

Kako se vidi na snimku, radnica jedne benzinske pumpe proverava gume muškarcu koji stoji pored i posmatra šta ona radi. Ruku na srce, ne može se reći da muškarac baš ništa nije radio. On joj je pomogao tako što je provukao kabl kojim ide vazduh.

Ova objava pokrenula je lavinu komentara, a u opisu snimka postavlja se pitanje da li ovom muškarcu treba čestitati 8. mart.

 

 

- Meni nije jasno šta je sa današnjim muškarcima? Da pitaš devojku na pumpi da ti isproverava gume? I ako možeš i zadnju levu - čuje se glas iza kamere. 

Mišljenja korisnika društvenih mreža su podeljena. I dok jedni osuđuju ovakav postupak muškarca, drugi podržavaju zaposlenu devojku.

"A što nisi izašao i pitao tog tipa da li je realan?"

"To su pravi plodovi 8.marta! Ženo radi više, da ja mogu više uživati. Ja ću te hrabriti i govoriti kako vrediš i podržavati te dok polako sve teške poslove odrađuješ umesto mene, a za nagradu dobićeš ružu za Dan žena."

"On je tako uradio da ne isprlja ruke."

"Ne razumem zašto svi očekujete da žene ne umeju da urade ništa i da uvek mora muško da radi sve" - glase neki od komentara.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".