Pun mesec u Devici dogodiće se danas, 7. marta u 13:40. Ovaj astrološki događaj je potpuno povezan sa Uranom,a značenje punog Meseca u martu 2023. godine u astrološkom pogledu biće povećanje samosvesti za oslobađajuće promene.

Poboljšana intuicija će vam takođe pomoći da se brzo prilagodite promenljivim uslovima.

Foto: Profimedia

 

 

Idealno vreme da napravite promene

Napet aspekt Venere iz punog meseca u martu 2023. ukazuje na napetost u vezi ili nesigurnost u pogledu slike o sebi. Pozitivan uticaj Urana čini ovo savršenim vremenom da započnete promenu u svom ljubavnom životu ili izgledu. Ili još važnije, promenu u načinu kako volite sebe.

Mogući sukobi

Sunce nasuprot Mesecu dovodi vaš dom, porodicu i intimne odnose u oštriji fokus za naredne dve nedelje ove mesečeve faze. Suprotstavljene sile, kao što su posao protiv kuće ili ono što vam treba nasuprot onoga što želite, stvaraju unutrašnju tenziju i spoljne pritiske. To može dovesti do sukoba i kriza koje crpe vašu energiju.

Lunarni kvaliteti emocija i instinkta dostižu vrhunac u vreme punog meseca. Zato iskoristite svoju povećanu emocionalnu snagu i intuiciju da biste prevazišli sve izazove u vezi. Podsvest vam omogućava iskren i uravnotežen pogled na vaše odnose. Videćete bilo kakvu dinamiku odnosa ili negativna osećanja koja izazivaju nesklad.

Foto: Profimedia

 

 

Puni mesec u trigonu sa Uranom smanjuje vaše inhibicije, omogućavajući vam da otvorenije izrazite svoja osećanja. Takođe smanjuje ograničenja kako bi vam pružila veću slobodu i nezavisnost. Napuštanje vaše zone udobnosti donosi promenu i uzbuđenje bez izazivanja uznemirenosti i haosa.

Nova iskustva i novi ljudi

Pojačana intuicija i samosvest omogućavaju vam da delujete spontanije. A uz više fleksibilnosti i otvorenosti, možete brzo da iskoristite nove mogućnosti i iskoristite promenljive uslove. Moguća su nova iskustva, otkrića i avanture.

Ovo je dobar trenutak da pokrenete progresivne promene i pokušate nešto novo. Mogli biste da upoznate ljude različitog etničkog ili kulturnog porekla od vas samih. Ovo je takođe dobar trenutak da prekinete loše navike i napustite dosadne ili nezdrave veze.

Veća potreba za ljubavlju

Pun Mesec kuincunk Venera povećava vašu potrebu za ljubavlju i privrženošću. Ali to takođe može povećati napetost u vezi zbog neravnoteže koja uključuje emocionalnu podršku i ljubav. Ako količina primljene ljubavi nije ista kao data, napetost će eskalirati do tačke preokreta ili krize da bi se uspostavila ravnoteža. Ovo može da varira od svađe do ljubavne veze, u zavisnosti od toga koliko su problemi ozbiljni.

Foto: Profimedia

 

 

Moguća je i lična neravnoteža koja uključuje samoljublje. Možda ćete tražiti emocionalnu utehu u slatkoj hrani, alkoholu ili psihoaktivnim supstancama. Bilo da ste slobodni ili u vezi, biće vam sve teže da zadovoljite svoje emocionalne potrebe tako što ćete ljubav zameniti drugom slatkom željom. Kontinuirano nagomilavanje, a zatim otpuštanje napetosti može postati problem koji se ponavlja.

Uticaj vidljiv naredne dve nedelje

Uticaj punog meseca 7. marta traje dve nedelje do mladog meseca 21. marta.

Ova faza opadajućeg meseca je dobra za oslobađanje i otpuštanje, odmaranje, lečenje, regeneraciju, kontemplaciju, meditaciju, rasterećenje, berbu, orezivanje i šišanje.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs&