Пун месец у Девици догодиће се данас, 7. марта у 13:40. Овај астролошки догађај је потпуно повезан са Ураном,а значење пуног Месеца у марту 2023. године у астролошком погледу биће повећање самосвести за ослобађајуће промене.

Побољшана интуиција ће вам такође помоћи да се брзо прилагодите променљивим условима.

Фото: Профимедиа

 

 

Идеално време да направите промене

Напет аспект Венере из пуног месеца у марту 2023. указује на напетост у вези или несигурност у погледу слике о себи. Позитиван утицај Урана чини ово савршеним временом да започнете промену у свом љубавном животу или изгледу. Или још важније, промену у начину како волите себе.

Могући сукоби

Сунце насупрот Месецу доводи ваш дом, породицу и интимне односе у оштрији фокус за наредне две недеље ове месечеве фазе. Супротстављене силе, као што су посао против куће или оно што вам треба насупрот онога што желите, стварају унутрашњу тензију и спољне притиске. То може довести до сукоба и криза које црпе вашу енергију.

Лунарни квалитети емоција и инстинкта достижу врхунац у време пуног месеца. Зато искористите своју повећану емоционалну снагу и интуицију да бисте превазишли све изазове у вези. Подсвест вам омогућава искрен и уравнотежен поглед на ваше односе. Видећете било какву динамику односа или негативна осећања која изазивају несклад.

Фото: Профимедиа

 

 

Пуни месец у тригону са Ураном смањује ваше инхибиције, омогућавајући вам да отвореније изразите своја осећања. Такође смањује ограничења како би вам пружила већу слободу и независност. Напуштање ваше зоне удобности доноси промену и узбуђење без изазивања узнемирености и хаоса.

Нова искуства и нови људи

Појачана интуиција и самосвест омогућавају вам да делујете спонтаније. А уз више флексибилности и отворености, можете брзо да искористите нове могућности и искористите променљиве услове. Могућа су нова искуства, открића и авантуре.

Ово је добар тренутак да покренете прогресивне промене и покушате нешто ново. Могли бисте да упознате људе различитог етничког или културног порекла од вас самих. Ово је такође добар тренутак да прекинете лоше навике и напустите досадне или нездраве везе.

Већа потреба за љубављу

Пун Месец куинцунк Венера повећава вашу потребу за љубављу и приврженошћу. Али то такође може повећати напетост у вези због неравнотеже која укључује емоционалну подршку и љубав. Ако количина примљене љубави није иста као дата, напетост ће ескалирати до тачке преокрета или кризе да би се успоставила равнотежа. Ово може да варира од свађе до љубавне везе, у зависности од тога колико су проблеми озбиљни.

Фото: Профимедиа

 

 

Могућа је и лична неравнотежа која укључује самољубље. Можда ћете тражити емоционалну утеху у слаткој храни, алкохолу или психоактивним супстанцама. Било да сте слободни или у вези, биће вам све теже да задовољите своје емоционалне потребе тако што ћете љубав заменити другом слатком жељом. Континуирано нагомилавање, а затим отпуштање напетости може постати проблем који се понавља.

Утицај видљив наредне две недеље

Утицај пуног месеца 7. марта траје две недеље до младог месеца 21. марта.

Ова фаза опадајућег месеца је добра за ослобађање и отпуштање, одмарање, лечење, регенерацију, контемплацију, медитацију, растерећење, бербу, орезивање и шишање.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс&