Danas se obeležila godišnjica smrti slavnog glumca Borisa Komnenića. Boris je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. 

NJegovi roditelji ostavili su bolnu čitulju u novinama.

- Vreme prolazi, tuga nikada. I posle dve godine nedostaješ sve više i više. Neka moje suze ne remete tvoj mir. Ne prođe ni dan, ne prođe ni sat da nisi u mislima. Nije tačno da vreme leči sve. Bol ne prolazi. Tvoj duh lebdi nad nama danonoćno. U večnom bolu tugujemo za tobom. Uživaj u miru i tišini. Tvoji mama i tata - pisalo je u dnevnom listu.

Foto: N. Fifić

 

Talentovanog glumca mogli smo videti u seriji "Bolji život" u ulozi  Saše Popadića Guze. U svojoj dugoj karijeri, Boris je ostavio niz uloga na televiziji i pozorištu. 

Igrao je u ostvarenjima “Danima od snova” (1980), “Splavu meduze” (1980), “TT sindrom” (2002), “Sjaj u očima” (2003), “Kad porastem biću Kengur” (2004), “Sedam i po” (2006), “Čitulja za Eskobara” (2008), “Montevideo, bog te video” (2012), “Falsifikator” (2013), “Taxi Bluz” (2019), “Jedini izlaz” (2020) i mnogim drugim ostvarenjima.

Iako je bio teško bolestan, Komnenić je samo mesec dana pred smrt, snimio svoju poslednju scenu: 

Foto: N. Fifić

 

Predrag Peđa Damjanović, koji je zajedno sa glumcem snimao "Koleginice", otkrio je da je Boris poslednjih dana trpeo jake bolove.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".