Данас се обележила годишњица смрти славног глумца Бориса Комненића. Борис је сахрањен у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу. 

Његови родитељи оставили су болну читуљу у новинама.

- Време пролази, туга никада. И после две године недостајеш све више и више. Нека моје сузе не ремете твој мир. Не прође ни дан, не прође ни сат да ниси у мислима. Није тачно да време лечи све. Бол не пролази. Твој дух лебди над нама даноноћно. У вечном болу тугујемо за тобом. Уживај у миру и тишини. Твоји мама и тата - писало је у дневном листу.

Фото: Н. Фифић

 

Талентованог глумца могли смо видети у серији "Бољи живот" у улози  Саше Попадића Гузе. У својој дугој каријери, Борис је оставио низ улога на телевизији и позоришту. 

Играо је у остварењима “Данима од снова” (1980), “Сплаву медузе” (1980), “ТТ синдром” (2002), “Сјај у очима” (2003), “Кад порастем бићу Кенгур” (2004), “Седам и по” (2006), “Читуља за Ескобара” (2008), “Монтевидео, бог те видео” (2012), “Фалсификатор” (2013), “Таxи Блуз” (2019), “Једини излаз” (2020) и многим другим остварењима.

Иако је био тешко болестан, Комненић је само месец дана пред смрт, снимио своју последњу сцену: 

Фото: Н. Фифић

 

Предраг Пеђа Дамјановић, који је заједно са глумцем снимао "Колегинице", открио је да је Борис последњих дана трпео јаке болове.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".