Stravičan napad dogodio se juče oko 10 sati u samom centru Pirota na Trgu oslobodioca. 

U trenutku stravičnog zločina nesrećna S.M. se vraćala iz crkve, sa liturgije, i zastala je pored prodavnice voća, kad joj je Miroslav prišao i pucao joj u glavu. Da sve bude još strašnije, Sanja je mesecima pre zločina više puta prijavila Miroslava policiji jer ju je proganjao, zbog čega je imao zabranu prilaska, prenosi Informer.

Nesrećna žena pogođena je u glavu i, nažalost, nije imala nikakve šanse da preživi. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

- Najpre se pojavila informacija da je M.M. ubio slučajnu prolaznicu. Međutim, ubrzo je demantovana. Ispostavilo se da su njih dvoje ranije bili u emotivnoj vezi. Očigledno nije mogao da se pomiri sa tim da više nije sa njom - navodi izvor za Blic.

Foto: Društvene mreže

 

Prema rečima očevidaca, S.M. je ubijena dok je ispred jednog marketa kupovala voće.

- Muškarac je stajao na nekoliko metara od nje kada je ona prišla i počela da bira voće. Zatim je izvadila telefon i pričala s nekim. Ja sam se vratio u prodavnicu kada sam čuo pucanj. Prodavačica je istrčala i viknula: „Žena leži u krvi!“. Bila je upucana u glavu, a taj muškarac je nestao. Kažu da su bili u vezi - ispričao je očevidac za medije.

Prema rečima sagovornika Informera, Miroslav je na ulazu u policijsku stanicu, na prijavnici, predao pištolj kojim je ubio bivšu ljubavnicu i mirno rekao šokiranim policajcima šta je uradio.

- U međuvremenu radnica iz piljare i prolaznici su pozvali policiju i Hitnu pomoć, koja je brzo prevezla Sanju u bolnicu, ali nije joj bilo pomoći. Obavljen je uviđaj, a Miroslavu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti priveden u tužilaštvo radi saslušanja - rekao je izvor.

Sanjini poznanici tvrde da je ona u poslednje vreme bila uznemirena.

Sanja je pre samo šest dana objavila na društvenim mrežama sliku manastira uz citat iz Biblije. Nakon ubistva mnogi su to protumačili kao da je predosetila tragediju, piše Blic.

- I kad stojite na molitvi, praštajte ako šta imate protiv koga, da i Otac vaš koji je na nebesima oprosti vama sagrešenja vaša - navodi se u citatu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".