Стравичан напад догодио се јуче око 10 сати у самом центру Пирота на Тргу ослободиоца. 

У тренутку стравичног злочина несрећна С.М. се враћала из цркве, са литургије, и застала је поред продавнице воћа, кад јој је Мирослав пришао и пуцао јој у главу. Да све буде још страшније, Сања је месецима пре злочина више пута пријавила Мирослава полицији јер ју је прогањао, због чега је имао забрану приласка, преноси Информер.

Несрећна жена погођена је у главу и, нажалост, није имала никакве шансе да преживи. Лекари су могли само да констатују смрт.

- Најпре се појавила информација да је М.М. убио случајну пролазницу. Међутим, убрзо је демантована. Испоставило се да су њих двоје раније били у емотивној вези. Очигледно није могао да се помири са тим да више није са њом - наводи извор за Блиц.

Фото: Друштвене мреже

 

Према речима очевидаца, С.М. је убијена док је испред једног маркета куповала воће.

- Мушкарац је стајао на неколико метара од ње када је она пришла и почела да бира воће. Затим је извадила телефон и причала с неким. Ја сам се вратио у продавницу када сам чуо пуцањ. Продавачица је истрчала и викнула: „Жена лежи у крви!“. Била је упуцана у главу, а тај мушкарац је нестао. Кажу да су били у вези - испричао је очевидац за медије.

Према речима саговорника Информера, Мирослав је на улазу у полицијску станицу, на пријавници, предао пиштољ којим је убио бившу љубавницу и мирно рекао шокираним полицајцима шта је урадио.

- У међувремену радница из пиљаре и пролазници су позвали полицију и Хитну помоћ, која је брзо превезла Сању у болницу, али није јој било помоћи. Обављен је увиђај, а Мирославу је одређено задржавање до 48 сати, након чега ће бити приведен у тужилаштво ради саслушања - рекао је извор.

Сањини познаници тврде да је она у последње време била узнемирена.

Сања је пре само шест дана објавила на друштвеним мрежама слику манастира уз цитат из Библије. Након убиства многи су то протумачили као да је предосетила трагедију, пише Блиц.

- И кад стојите на молитви, праштајте ако шта имате против кога, да и Отац ваш који је на небесима опрости вама сагрешења ваша - наводи се у цитату.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".