Ne sumnjamo da je više od polovine Srba veče premijere serije Kasandra provelo "prikovano" ispred ekrana, a nakon nje počela je prava pomama za latino sapunicama.

Foto: Jutjub printskrin/Kasandra EMDT

 

 

Mnogima je i danas ovo omiljena serija, a imali smo prilike da vidimo kako danas izgleda Kasandra, odnosno lepa Koraima Tores i Osvaldo Rios, glavni likovi, a upečatljivu ulogu imala je i čuvena sluškinja Rosaura Osario.

Marija Dolores Sančez Galjego, poznatija kao Loli Sančez, rođena je 1955. godine u Kordobi, u Španiji, a karijeru, koja traje skoro četiri i po decenije, počela je u Venecueli. Na pozorišnoj sceni debitovala je još 1977, kada je snimila prvu telenovelu. NJena radna biografija je bogata, ali najveću slavu donela joj je, naravno, "Kasandra".

Foto: Jutjub printskrin

 

 

Početkom milenijuma Loli se povukla iz velikih televizijskih projekata i posvetila se pozorištu. Pored glume, pokazala je izuzetan talenat i na drugim poljima, te je studirala dizajn i bavila se crtanjem, jedno vreme je i pevala, a radila je i kao predavač na na Fakultetu lepih umetnosti u Karakasu.

Od snimanja popularne telenovele prošle su tri decenije, a sigurno je ne biste prepoznali na sadašnjim fotografijama.