Jelena Karleuša dala je svoj sud o takmičarima i sinoćnom finalu "Pesme za Evroviziju", a u svojoj objavi izdvojila je čak nekoliko kandidata, a jednom od njih predvidela je čak i svetsku karijeru.

Foto: ATA images

 

 

Nakon što se završio takmičarski deo, popularna pevačica dala je svoj sud o kandidatima, ali i o finalnoj večeri.

Jelena je istakla čak nekoliko, po njoj, zanimljivih kandidata, a među njima su: Princ od Vranja, Fillari, Zejna, Filip Baloš i DŽispi za kojeg tvrdi da ove godine ipak neće ništa ostavriti.

Foto: D. Cakić

 

 

- Tradicionalno se od mene očekuje da dam sud o ovom takmičenju za predstavnika Srbije na "Eurosongu". Ovo je moje mišljenje: DŽipsi je nešto najlepše što se desilo u domaćoj muzici, ali misloim da večeras neće imati neki uspeh. NJegovo vreme tek dolazi - napisala je Jelena i dodala:

- Zejna je najbolji pevač a njena pesma ima najveće šanse za pobedu, a da li me osećaj vara, videćemo - nastavila je Karleuša.

Foto: Instagram printskrin/karleusastar

 

 

Na samom kraju JK je istakla i posebno zanimljivog takmičara, Princa od Vranja, za kojeg tvrdi da može da napravi svetsku karijeru.

- Čovek sa najvećom harizmom je pevač iz grupe GIFT, najoriginalnija pojava, a onaj koji može biti svetska zvezda je definitivno Princ od Vranje! Neka ga neko dovede u Holivud! - napisala je Jelena.