Јелена Карлеуша дала је свој суд о такмичарима и синоћном финалу "Песме за Евровизију", а у својој објави издвојила је чак неколико кандидата, а једном од њих предвидела је чак и светску каријеру.

Фото: АТА имагес

 

 

Након што се завршио такмичарски део, популарна певачица дала је свој суд о кандидатима, али и о финалној вечери.

Јелена је истакла чак неколико, по њој, занимљивих кандидата, а међу њима су: Принц од Врања, Филлари, Зејна, Филип Балош и Џиспи за којег тврди да ове године ипак неће ништа оставрити.

Фото: Д. Цакић

 

 

- Традиционално се од мене очекује да дам суд о овом такмичењу за представника Србије на "Еуросонгу". Ово је моје мишљење: Џипси је нешто најлепше што се десило у домаћој музици, али мислоим да вечерас неће имати неки успех. Његово време тек долази - написала је Јелена и додала:

- Зејна је најбољи певач а њена песма има највеће шансе за победу, а да ли ме осећај вара, видећемо - наставила је Карлеуша.

Фото: Инстаграм принтскрин/карлеусастар

 

 

На самом крају ЈК је истакла и посебно занимљивог такмичара, Принца од Врања, за којег тврди да може да направи светску каријеру.

- Човек са највећом харизмом је певач из групе ГИФТ, најоригиналнија појава, а онај који може бити светска звезда је дефинитивно Принц од Врање! Нека га неко доведе у Холивуд! - написала је Јелена.