Ana Ćurčić već danima iznosi sav prljav veš iz odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, koji ju je pravio u rijlitiju "Zadruga" sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Oni se neretko sukobljavaju za crnim stolom, a sada je njihova svađa eskalirala, zbog čega je moralo i obezbeđenje da reaguje.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Je l' te je tukao prvi dečko? - pitao je Zvezdan.

- Je l' si me tukao? - rekla je Ana.

- M*š klošarko - ponavljao je Zvezdan.

- Izgubi na tiketu, pa me polije hladnom vodom. Prebije me, pa me natera da vodimo ljubav uz rečenicu: "Ne budeš li vodila ljubav na najlepši mogući način, opet ću te prebiti". Sve ću da te iscinkarim - rekla je Ana.

- M*š - rekao je Zvezdan.

- Ukrao mi je pare od stana. Podigla sam pare iz banke i stavila ispod kreveta, a tvoj momak je to ukrao i prokockao. Onda je plakao zbog toga, naravno da je manipulator - pričala je Ana Anđeli.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Je l' si varala muža sa mnom? Što lažeš smrdljiva - urlao je Zvezdan, dok je Anđela pokušavala da je ućutka.

- Skloni se ti - urlala je Ana.

- Decu li mi još jednom budeš pomenuo. Nemaš nikoga, jadniče jadni. Budeš li pomenuo Acu Bulića, ja ću te j***ti u usta. Voleo me i čuvao kao malo vode na dlanu, ono što ti nisi umeo. Uzimaš drugove, vezuješ ih za radijator, prodao si ih - vikala je ona.

- Je l' si rekla da si varala muža sa mnom? - pitao je Zvezdan.

- Kako te nije sramota? Majku su ti gledala ta ista deca. Borim se za sebe jer si me tukao, potrošio sve što imamo i verovala ti pi**o da ćeš sagraditi nešto za nas. Ti si zatvorski pacov! Sa cimerom si bio dve godine, nisi mu rekao da mi je Aca Bulić prvi momak. Gde si nestao, budalo jedna? - plakala je Ana.

- Nemoj da pričam šta si radila, kockarko jedna debilska. Budeš li čačkala, reći ću sve što si radila sa mnom. Za sve što si rekla, bićeš tužena - rekao je Zvezdan.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga Official

 

 

- Pretio si mojoj mami da ćeš da zakopaš i mene i decu - urlala je Ana.

- Hoćeš da kažem za ovo kar**e. Idi reci ljudima da si bila sa mnom godinu dana dok si imala muža - ponavljao je Zvezdan.

- Da sam ti ikada rekla u lice na slobodi, bila bih zakopana - ponavljala je Ana.

- Tukla si kevu - rekao je Zvezdan.

- Tebe sram bilo šta izmišljaš - govorila je.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs&