Poslednjih mesec dana Žapcu se naglo pogoršalo zdravstveno stanje, zbog čega se oseća veoma loše. Bivši partner Goce Božinovske kaže da mu otkazuju unutrašnji organi i da po drugi put vodi najveću životnu borbu. Podsetimo, kontroverzni biznismen je 2012. godine teško ranjen kad je nepoznata osoba u njega ispalila više hitaca iz automatske puške. Tom prilikom mu je metak prošao kroz mozak, zbog čega je nekoliko puta operisan, a kako je ispričao u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji, dve trećine glave mu je plastično.

- Nisam dobro, imam ozbiljnih problema sa zdravljem. Svašta nešto. Odlazim polako. Prostata, bubrezi, otišlo, ne radi... Nigde ne izlazim iz kuće, sve je kritično. Doktor mi je našao da imam specijalni vid demencije i da mi odumiru moždane ćelije mnogo brže nego kod običnih ljudi, tako da je moj mozak star devedeset godina. Ozbiljna bolest je u pitanju - pričao je Žabac jedva razumljivo, pa nastavio: - Nisam sposoban ni za šta. Svi objavljuju ko je više bolestan, Brus Vilis bolestan, Šeron Stoun bolesna, ima i naših poznatih koji putuju bez povratka. Dolazi vreme da ja polako odlazim. Bolujem od demencije, glava mi je skroz otišla. Načet sam, organi mi odlaze, eto, prošao mi je rok upotrebe - požalio se on.

Odgovorio je i na pitanje da li je Goca upućena u njegovo zdravstveno stanje:

Foto: TV Hepi printskrin

 

- Goca? Čujemo se ponekad, šta će, jadnica, i ona ima muka. Ne vadi cigaru iz usta. Ali ne mogu da brinem o njoj jer imam svojih životnih problema. Daj bože da preteknem, ali teško. Dva puta sam bio mrtav, pa mi je svejedno da li ću sad da umrem. Ja sam živi leš - ponovio je on.

Tubić je pred pandemiju korone zakazao venčanje s drugaricom Melanije Tramp, koordinatorkom za evropske investicije za Srbiju Marijom Vurnik Lukovac, ali je to morao da otkaže:

- Sve je bilo planirano, ali je otkazano. Nema ništa od svadbe jer sam ja gotov. Marija je tu uz mene, vodi me kod lekara, samo me ona gleda i brine. Šta će, teret sam joj, ali me voli pa trpi žena. Glava mi je trajno oštećena bez mogućnosti izlečenja i takvog muškarca može da voli samo žena kao Marija - poručuje on.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".