Prva supruga proslavljenog fudbalera Mateje Kežmana, Emilija Kežman, sa kojim ima troje dece, veoma je aktivna na društvenim mrežama.

Foto: Nenad Karlić

 

Iako su se razveli davne 2014. godine, fudbalerovoj bivšoj supruzi sloboda očigledno prija jer nikada bolje nije izgledala, o čemu svedoče i njene fotografije na Instagramu.

Foto: Instagram printksrin/emakezman

 

Po njenoj liniji, uočljivo je da dosta vremena posvećuje svom fizičkom izgledu i treniranju jer je u kupaćem kostimu zategnuta kao praćka. Pre nekoliko godina Emilija je ugradila silikone u grudi, ali s merom i bez ikakvog preterivanja.

Emilija se trenutno bavi privatnim biznisom i izdavanjem nekretnina koje su joj posle razvoda od Mateje, podelom imovine pripale, prenosi "Alo".

Foto: Instagram printksrin/emakezman

 

Malo je poznato da je Ema iz Pirota, kao i da je svog bivšeg bračnog druga upoznala upravo u ovom malom gradiću na Nišavi. Ona je tada bila srednjoškolka, a Mateja je igrao fudbal za Radnički iz Pirota. LJubav među njima planula je brzo, a kasnije ga je ona pratila kroz karijeru koja je za vreme trajanja njihovog braka i bila najplodonosnija.

Foto: Nebojša Paraušić

 

Emilija Kežman i dalje navija za Partizan i redovno odlazi na fudbalske utakmice, a ljubav prema ovom klubu usadio joj je upravo bivši muž.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".