Ovu sezonu najpoznatijeg takmičenja u regionu, obeležio je skandal koji je zadesio Snežanu Đurišić i njenog takmičara Dušana Vukadinovića koji ju je optužio da je od njegove majke tražila novac kako bi on nastavio dalje takmičenje.  

Veliki deo estrade, a i svi članovi žirija oštro su demantovali ovu osudu. Ceca jeovom prilikom pohvalila svoje takmičare i dodala da se nikada ne zna na koga ćemo naići u životu: 

Foto: ATA images

 

- Moji kandidati su super. Deca su odlična. Skandali apsolutno nisu potrebni za karijeru i popularnost. Pevač mora da ima hitove, a sve ostalo je stvar vašeg izbora. Nekeda neke stvari možete da kontrolišete, vezano za skandale. Nekada se neke stvari dešavaju mimo vas. Kao što se sada ovo desilo. Nažalost, nikada ne znate na kakve ljude ćete da naletite i kakve su sve dijagnoze ljudi u pitanju - rekla je Ceca i otkrila kako bi ona reagovala da je na Snežaninom mestu.

- Uradila bih isto što sam uradila i sada. Oglasila se. Šta tu može da se uradi. Ništa više. Ko hoće da gradi karijeru na skandalima, neka gradi. Ako im to ide od ruke i ako je to njima pozitivno, neka ih - dodala je Ceca. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".