Svečana premijera filma održaće se 7.marta u 21 čas u bioskopu Sinepleks Galerija Beograd bioskopu. Gledaocima će se nakon toga predstaviti i glumci koji su igrali u filmu. 

Prošlo je godinu dana od kako je pala prva klapa od snimanja filma "Indigo kristal" u kom glavne  uloge tumače Miodrag Radonjić, Nina Janković, Gorica Popović, Pavle Mensur i Denis Murić. 

Producenti filma su Miloš Avramović i Miodrag Radonjić kao i "Režim" i RTS, dok je vrlo kompleksan tekst pisao Luka Mihailović. U filmu se pojavljuju i frontemni grupe "Crni cerak" Relja Despotović i Đorđe Bibić koji su i radili muziku za ovaj film.  Ostale uloge tumače Matej Popović, Miloš Petrović Tropejac, Miloš Đurović i Milan Čučilović.

Foto: Nportal

 

Indigo kristal je nadolazeći srpski film iz 2023. godine režisera i scenariste Luke Mihailovića. Luka Mihailović je rekao da je "Indigo kristal" njegov diplomski film koji je počeo da piše krajem druge godine fakulteta, vrativši se posle dve godine u rodni Šabac, kada je video koliko se grad fizički promenio.

Nina se na promociji filma pojavila u vrlo elegantom i svedenom stajlingu. Nežno roze sako haljina kombinovana sa crnim hulahopkama i kratkim elegantnim čizmicama. Kosu je namestila u nisku puđu sa par pramenova koje nije pokupila. 

Foto: Nportal

 

Na pitanje novinara da li je bio izazov igrati u ovom filmu, Nina Janković je odgovorila: 

- Izazov je bio, uživala sam, ali mi je bilo i lakše, tamo su roditelji imala sam svu pomoć oko dece. U pauzama idem kući i brinem o njima, osećala sam se kao mama celoj ekipi, da svi budu dobro i glavni cilj mi je bio da svima bude lepo.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".