Свечана премијера филма одржаће се 7.марта у 21 час у биоскопу Синеплекс Галерија Београд биоскопу. Гледаоцима ће се након тога представити и глумци који су играли у филму. 

Прошло је годину дана од како је пала прва клапа од снимања филма "Индиго кристал" у ком главне  улоге тумаче Миодраг Радоњић, Нина Јанковић, Горица Поповић, Павле Менсур и Денис Мурић. 

Продуценти филма су Милош Аврамовић и Миодраг Радоњић као и "Режим" и РТС, док је врло комплексан текст писао Лука Михаиловић. У филму се појављују и фронтемни групе "Црни церак" Реља Деспотовић и Ђорђе Бибић који су и радили музику за овај филм.  Остале улоге тумаче Матеј Поповић, Милош Петровић Тропејац, Милош Ђуровић и Милан Чучиловић.

Фото: Нпортал

 

Индиго кристал је надолазећи српски филм из 2023. године режисера и сценаристе Луке Михаиловића. Лука Михаиловић је рекао да је "Индиго кристал" његов дипломски филм који је почео да пише крајем друге године факултета, вративши се после две године у родни Шабац, када је видео колико се град физички променио.

Нина се на промоцији филма појавила у врло елегантом и сведеном стајлингу. Нежно розе сако хаљина комбинована са црним хулахопкама и кратким елегантним чизмицама. Косу је наместила у ниску пуђу са пар праменова које није покупила. 

Фото: Нпортал

 

На питање новинара да ли је био изазов играти у овом филму, Нина Јанковић је одговорила: 

- Изазов је био, уживала сам, али ми је било и лакше, тамо су родитељи имала сам сву помоћ око деце. У паузама идем кући и бринем о њима, осећала сам се као мама целој екипи, да сви буду добро и главни циљ ми је био да свима буде лепо.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".