Ivona Negovanović Cuca je postala poznata javnom svetu kada je ispričala da se viđa sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem i da je njegova ljubavnica.

Navodno su se viđali u njegovoj kući u Krčedinu, a u jednom intervjuu je izjavila da je pevačeva supruga želela da je unakazi. 

Kada je prvi put srela Šabana, imala je samo 14 godina. 

-Imala sam 14 godina kada sam ga srela u kafani u kojoj sam pevala. Svi su mi govorili: 'Šaban te gleda, Šaban te gleda…' Mene je toliko bilo sramota! Razmišljala sam šta on ima da me gleda… Tako je sve počelo. Posle me je vratio iz Bosne u Beograd i tu sam i ostala. Od tada se nikada nismo razdvajali- govorila je Cuca.

Foto: V. Danilov

 

To što je bila ljubavnica, opisivala je kao jedan od najuspešnijih događaja u životu: 

-Kada bih se opet rodila, pristala bih da budem ljubavnica Šabana Šaulića. Volela bih da rodim njegovo dete, slobodna sam devojka i imam pravo na to. Međutim, znam da bih tada prošla kroz pakao jer bi tu bilo mnogo prepreka. Da nije tako, odavno bih ga rodila, jer su godine i godine iza nas- izjavila je ona 2016. godine za domaće medije.

Predosetila je Šabanovu smrt.

-Na dan Šabanove smrti sam ustala u 7 ujutru iako se ne budim rano. Odjednom sam osetila glad i pojela sam neku bavarsku kiflu. Kao da sam osetila da se nešto desilo. Potom sam se vratila u krevet kako bih nastavila da spavam. Oko 11 sati sam videla dosta propuštenih poziva. Odmah sam pozvala Šabana na telefon. Zvonilo je, ali se nije javio. Potom sam pozvala kuma, ali se ni on nije javio. Kad smo se konačno čuli, rekla sam mu: "Bato, gde si? Kako je on?" Kum je potom počeo da plače i govorio je: "Ne znam gde je Šaban". Plakali smo zajedno- pričala je Ceca za Republiku i dodala:

-Smršala sam 10 kilograma od njegove smrti. Ne jedem, ne pijem, ne spavam, ne dišem... Umrla sam zajedno sa Šabanom. On je sa mnom provodio vreme dok su njegovi bili van zemlje. Bili smo 15 godina zajedno. Volela sam samo Šabana i sigurna sam da se nikada neću udati- rekla je ona tada.

Međutim, Ivona se  odlučila za porodični život, posle čega se povukla iz javnosti.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".