Ивона Неговановић Цуца је постала позната јавном свету када је испричала да се виђа са краљем народне музике Шабаном Шаулићем и да је његова љубавница.

Наводно су се виђали у његовој кући у Крчедину, а у једном интервјуу је изјавила да је певачева супруга желела да је унакази. 

Када је први пут срела Шабана, имала је само 14 година. 

-Имала сам 14 година када сам га срела у кафани у којој сам певала. Сви су ми говорили: 'Шабан те гледа, Шабан те гледа…' Мене је толико било срамота! Размишљала сам шта он има да ме гледа… Тако је све почело. После ме је вратио из Босне у Београд и ту сам и остала. Од тада се никада нисмо раздвајали- говорила је Цуца.

Фото: В. Данилов

 

То што је била љубавница, описивала је као један од најуспешнијих догађаја у животу: 

-Када бих се опет родила, пристала бих да будем љубавница Шабана Шаулића. Волела бих да родим његово дете, слободна сам девојка и имам право на то. Међутим, знам да бих тада прошла кроз пакао јер би ту било много препрека. Да није тако, одавно бих га родила, јер су године и године иза нас- изјавила је она 2016. године за домаће медије.

Предосетила је Шабанову смрт.

-На дан Шабанове смрти сам устала у 7 ујутру иако се не будим рано. Одједном сам осетила глад и појела сам неку баварску кифлу. Као да сам осетила да се нешто десило. Потом сам се вратила у кревет како бих наставила да спавам. Око 11 сати сам видела доста пропуштених позива. Одмах сам позвала Шабана на телефон. Звонило је, али се није јавио. Потом сам позвала кума, али се ни он није јавио. Кад смо се коначно чули, рекла сам му: "Бато, где си? Како је он?" Кум је потом почео да плаче и говорио је: "Не знам где је Шабан". Плакали смо заједно- причала је Цеца за Републику и додала:

-Смршала сам 10 килограма од његове смрти. Не једем, не пијем, не спавам, не дишем... Умрла сам заједно са Шабаном. Он је са мном проводио време док су његови били ван земље. Били смо 15 година заједно. Волела сам само Шабана и сигурна сам да се никада нећу удати- рекла је она тада.

Међутим, Ивона се  одлучила за породични живот, после чега се повукла из јавности.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".