Glumac je tada krenuo ka svom automobili, a u tom trenutku eksplodirala je bomba koja je bila postavljena ispod suvozačevog sedišta.

- Tog dana je trebalo da iz Novog Sada odem u Beograd na probu jedne predstave. Sa suprugom Jasnom Đuričić dogovorio sam se da i ona krene sa mnom i da je usput ostavim u Rumi, kod njene majke. Međutim, zbog obaveza nije krenula sa mnom, tako da sam samo ja ušao u automobil. Kad sam ga upalio i krenuo u rikverc, čuo sam eksploziju! Nisam znao šta me je snašlo... Sećam se da su mi se geleri zabili u telo i da je ubrzo došla Hitna pomoć i prevezla me u bolnicu - priča Boris i dodaje da ni u najluđim snovima nije mogao da pretpostavi da mu neko želi smrt:

Foto: Darko Dozet

 

- Posle mesec dana od incidenta saznao sam da je neki čovek uzeo mito kako bih ja primio jednog momka na glumu na Akademiji umetnosti u Novom Sadu! Ironija je što te godine nisam ja primao klasu na fakultetu, nego moja supruga. Obrlatili su tog čoveka, uzeli su mu nekoliko hiljada evra i obećali mu da će njegov poznanik proći prijemni. Zbog tuđe gluposti i greške mogao sam da ostanem bez glave!

Policija je 23. avgusta 2010. uhapsila Novosađanina I. M., koji je optužen za postavljanje bombe i pokušaj ubistva glumca Borisa Isakovića. On je godinu dana kasnije pred Višim sudom u Novom Sadu osuđen na kaznu zatvora od šest godina.

(Informer)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".