Ko je najviše ljubomoran u vezi? Koga uništava autodestrukcija? Ko je pritajeno posesivan? A ko je partner iz sna?

ŠKORPIJA

Pripadnici ovog znaka važe za najljubomornije znake. Međutim, ta ljubomora ume da im se obije o glavu pa da preraste u autodestrukciju.

Treba da nauče kako da savladaju posesivnost i ljubomoru, a inače važe za veoma privlačne ljude.

 

Foto: Profimedia

 

 

BIK

Bikovi se smatraju veoma strastvenim ljubavnicima, ali tu je i druga strana njihove ličnosti: posesivnost i ljubomora. Za njih važi isti savet kao i za Škorpije.

BLIZANCI

Plene energijom i samopouzdanjem, a zapravo su prilično nesigurni, nepoverljivi i ponekad mogu da se bore i s anksioznošću.

Preporučuje im se da rade na sebi kako bi umanjili autodestrukciju koja im uništava i ljubavni život.

LAV

Ovaj znak na prvi pogled ostavlja utisak idealnog partnera, a zapravo ga muče ponos i taština koji remete ljubavne odnose.

 

Foto: Profimedia

 

 

RAKOVI

LJudi rođeni u ovom znaku veoma su osetljivi, ali i pokazuju svoja osećanja. NJihovom negativnom osobinom smatra se to što umeju da budu zlopamtila i skloni svađama.

DEVICE

One su sjajne na početku veze, a onda postaju same sebi najveći neprijatelji zbog previše analiziranja i razmišljanja što ih navodi na pogrešne zaključke, piše 24 sata hr.

OVAN

Pripadnici ovog znaka važe za jedne od najboljih ljubavnika, ali znaju da budu neverni i astrolozi kažu da se oni teško vezuju za jednu osobu.

 
 

Foto: Profimedia

 

 

VAGA

Reputacija dobrih partnera prati Vage. Ono što može da im predstavlja problem jeste želja da ugode svima pa mogu da zaborave na prioritete.

JARAC

Pouzdan, veran, stabilan i u najtežim momentima, tako se opisuje ovaj horoskopski znak. Ono što ih muči jeste pesimizam koji ih ponekad porazi.

VODOLIJE

Pametne i analitične Voodlije nekada imaju manjak emocija i teško im je da se sa nekom povežu na emotivnom nivou.

STRELAC

Optimističan i pun energije Strelac ni ne zna šta je to autodestrukcija. Međutim, ponekad "izgubi tlo pod nogama" i zaboravi na moguće probleme.

Foto: Profimedia

 

 

RIBE

Najbolji emotivni partneri, prema mišljenju astrologa, jesu Ribe koje znaju da vole, veoma su iskrene, stabilne i retko su uzrok raskida.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".