Ко је највише љубоморан у вези? Кога уништава аутодеструкција? Ко је притајено посесиван? А ко је партнер из сна?

ШКОРПИЈА

Припадници овог знака важе за најљубоморније знаке. Међутим, та љубомора уме да им се обије о главу па да прерасте у аутодеструкцију.

Треба да науче како да савладају посесивност и љубомору, а иначе важе за веома привлачне људе.

 

Фото: Профимедиа

 

 

БИК

Бикови се сматрају веома страственим љубавницима, али ту је и друга страна њихове личности: посесивност и љубомора. За њих важи исти савет као и за Шкорпије.

БЛИЗАНЦИ

Плене енергијом и самопоуздањем, а заправо су прилично несигурни, неповерљиви и понекад могу да се боре и с анксиозношћу.

Препоручује им се да раде на себи како би умањили аутодеструкцију која им уништава и љубавни живот.

ЛАВ

Овај знак на први поглед оставља утисак идеалног партнера, а заправо га муче понос и таштина који ремете љубавне односе.

 

Фото: Профимедиа

 

 

РАКОВИ

Људи рођени у овом знаку веома су осетљиви, али и показују своја осећања. Њиховом негативном особином сматра се то што умеју да буду злопамтила и склони свађама.

ДЕВИЦЕ

Оне су сјајне на почетку везе, а онда постају саме себи највећи непријатељи због превише анализирања и размишљања што их наводи на погрешне закључке, пише 24 сата хр.

ОВАН

Припадници овог знака важе за једне од најбољих љубавника, али знају да буду неверни и астролози кажу да се они тешко везују за једну особу.

 
 

Фото: Профимедиа

 

 

ВАГА

Репутација добрих партнера прати Ваге. Оно што може да им представља проблем јесте жеља да угоде свима па могу да забораве на приоритете.

ЈАРАЦ

Поуздан, веран, стабилан и у најтежим моментима, тако се описује овај хороскопски знак. Оно што их мучи јесте песимизам који их понекад порази.

ВОДОЛИЈЕ

Паметне и аналитичне Воодлије некада имају мањак емоција и тешко им је да се са неком повежу на емотивном нивоу.

СТРЕЛАЦ

Оптимистичан и пун енергије Стрелац ни не зна шта је то аутодеструкција. Међутим, понекад "изгуби тло под ногама" и заборави на могуће проблеме.

Фото: Профимедиа

 

 

РИБЕ

Најбољи емотивни партнери, према мишљењу астролога, јесу Рибе које знају да воле, веома су искрене, стабилне и ретко су узрок раскида.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".