Pevačica Gordana Goca Tržan privlačila je pažnju publike od početka karijere svojim privatnim životom, o kom obično nije otkrivala previše.

Ipak, kada je stupila u jednu ozbiljnu vezu, ona je rešila da pokaže svog partnera, a u pitanju je bio njen budući suprug Ivan Marinković.

Foto: Sarić S.

 

 

Kako je Marinković jednom prilikom ispričao, on je bio obožavalac Goce Tržan pre nego što su se upoznali, a prvi put su se sreli na njegovom poslu.

- Bio sam veliki Gocin fan, jedva sam čekao da je upoznam. Počeo sam da radim kao konobar u jednom kafiću, a uporedo sam prodavao firmiranu garderobu u butiku, gde mi se ostvarila velika želja. Goca je jednog dana došla i tad smo se prvi put videli. Onda je često svraćala i kupovala stvari od mene. Poverila se našoj zajedničkoj drugarici da joj se dopadam i tražila joj je moj broj telefona - ispričao je on jednom prilikom.

Par se upoznao 2006. godine, a mediji su pisali da su se verili na jesen, samo šest meseci kasnije. U tom trenutku, pevačica je imala 39 godina, a njen izabranik 35 i izgledali su vrlo zaljubljeno i spremno za porodični život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Početkom sledeće godine, Goca i Ivan su krunisali svoju ljubav brakom, a pop zvezda je u tom trenutku bila u drugom stanju. Dok je par čekao svoju ćerku Lenu, sudbonosno "da" izgovorili su vrlo elegantni: mladoženja je nosio crno odelo, a mlada svetloroze haljinu i malu tijaru.

Par se, međutim, razveo 2011. godine, nakon čega je Gocin bivši suprug postao poznat po učešću u rijaliti programima. Pevačica nije često pričala o svom prvom suprugu nakon razvoda, a jednom prilikom se u emisiji "Preživeli" osvrnula na njegovo zdravstveno stanje i dramatične situacije koje su proživeli.

- Ta njegova bolest je encefalitis, odnosno upala mozga, zbog koje se on u tim situacijama ponašao kao životinja i nije mogao da kontroliše postupke.  Ispadala mu je hrana iz usta, red reči u rečenici mu se pomeša. Bukvalno sam mu spasla život tada, on kao ranjena životinja, muli, opirao se, tad sam dojila, kada je došla Hitna, i policija ga je morala odvesti zbog manifestacije bolesti. Vezali su ga lisicama i u gaćama izveli, policija je rekla da je za "Lazu", da ga vode tamo, ta bolest ostavlja nenormalne posledice, bio je na aparatima, kao u komi - ispričala je Goca.

Foto: Instagram printskrin/ivanmarinkovic79_official, ATA images

 

 

Ona je istakla da je želela da radi na njihovom braku, ali jednostavno je bilo uzalud. NJen suprug je, kako je objasnila, bio poročan.

- Posle svega nisam mogla da živim s nekim ko pije, kocka, mada i nisam znala ništa o tome, htela sam da popravim to sve, on nije imao kapacitet da svari mene i moju energiju, zato je bio nesrećan sa mnom, nisam u fazonu zato da je on kriv, oboje smo jer sam ja sipala pet litara vode u ovu malu čašu, koja nije mogla to da primi, preliva... - rekla je Goca.

Ona je tada istakla da bi, uprkos svemu, ponovo odabrala sve isto jer je kao nagradu za sve u životu dobila ćerku Lenu.

- Ona je oplemenila mene u svakom smislu, sad ima 15 godina i vrlo je pri sebi. Ivan je njoj samo biološki otac - ispričala je Goca.

Pevačica je potom upoznala Radomira Rašu Novakovića, za kog kaže da je divan prema njenoj ćerki Leni.

Foto: Printskrin/Jutjub/KONTRA SHOW/ATA images

 

 

- Onda smo dobile Rakija našeg, koji je voli, nekad kažem, više nego ja. Čak želi da studira produkciju jer je videla od Raše - istakla je Goca.

U jednom intervjuu pre nekoliko godina na pitanje voditelja "Da li je tvoja Lena imala oca pored sebe?" Goca Tržan je odgovorila:

- Pa, imala je od četvrte godine, otkako smo Radomir i ja zajedno, od tada jeste, i to je to. Prosto, i ona i ja imamo sreću da je on ušao u naš život da Lena ima očinsku figuru u kući koja je zdrava i normalna, pokazuje ljubav prema njenoj majci i veliku ljubav prema njoj - izjavila je Goca Tržan.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".