Čovek iz Minesote ima više od milion pratilaca na TikToku, a u razgovoru za Dejli Star objasnio je kako "plaši" strance, koji se smrznu kad ga sretnu...

DŽef je iz majčinog stomaka izašao sa ispupčenim udovima, i to što je veći od svih ostalih je sve što je ikada znao o ovoj neobičnoj fizičkoj "anomaliji". U snimcima koje je objavio za svoje obožavaoce na TikToku jasno je da se DŽef uvek isticao po svojim velikim rukama.

- Navikao sam na to, ali čudno je videti koliko sam veliki bio kao klinac. To je jednostavno neverovatno - kazao je 59- godišnjak.

- Shvatio sam da sam drugačiji, kad sam imao tri ili četiri godine. Mogao sam da uzmem betonski blok, što su veći dečaci mogli, ali deca nisu. Shvatio sam tada da je nešto drukčije. Onda smo se preselili na farmu kad sam imao šest ili sedam godina i mogao sam da bacam bale sena sa velikom decom, tada sam znao da sam ekstra jak - ispričao je DŽef.

Nakon što je objavio fotke iz svog detinjstva, pratitelji na TikToku su mu pisali: "Ovo je neverovatno. Rođen jak." Drugi je rekao: "Je li tvoja mama bila dobro?", dok je treći dodao: "Ta beba bi mogla da me pobedi u obaranju ruke bez sumnje."

Drugi su DŽefa pitali da li mu je ikada bilo šta dijagnostifikovano, a DŽef je rekao da ga je njegova porodica vodila lekarima kad je imao šest godina. Rekao je da je "nekoliko lekara stajalo okolo bockajući ga" i da je od tada testiran na gigantizam i elefantijazu - ali nije pronađeno nikakvo medicinsko objašnjenje za njegove velike ruke.

Opseg njegovih podlaktica je 49 centimetara i nije iznenađujuće da je DŽef kao klinac dobio nadimak Popaj dok je bio u srednjoškolskom rvačkom timu.

- Ne smeta mi. Gledao sam crtić dok sam bio klinac - rekao je DŽef, koji je takođe objasnio kako njegova veličina sada zastrašuje strance uprkos tome što je veliki prijateljski div. - Mnogi od njih jednostavno se smrznu na minut. Ne žele da razgovaraju. Kad im prilazim, oni se samo ukoče i treba im sekunda da nešto kažu ili reaguju. Malo je smešno. Odmah znam kad me neko primeti, vidi mu se na licu i isprva ne mogu da verujem - objasnio je DŽef.

- Ne smeta mi. Mala deca su ta koja su najsmešnija. Nisu stidljivi i odmah priđu i pitaju šta mi se sviđa. Možemo da odemo negde i malo dete može da kaže 'oh, pratim te na TikToku i ovo je super, ne mogu da verujem da sam te upoznao' i uvek žele da uporede svoje i moje ruke i slično - otkrio je ovaj dobroćudni div.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".