Човек из Минесоте има више од милион пратилаца на ТикТоку, а у разговору за Дејли Стар објаснио је како "плаши" странце, који се смрзну кад га сретну...

Џеф је из мајчиног стомака изашао са испупченим удовима, и то што је већи од свих осталих је све што је икада знао о овој необичној физичкој "аномалији". У снимцима које је објавио за своје обожаваоце на ТикТоку јасно је да се Џеф увек истицао по својим великим рукама.

- Навикао сам на то, али чудно је видети колико сам велики био као клинац. То је једноставно невероватно - казао је 59- годишњак.

- Схватио сам да сам другачији, кад сам имао три или четири године. Могао сам да узмем бетонски блок, што су већи дечаци могли, али деца нису. Схватио сам тада да је нешто друкчије. Онда смо се преселили на фарму кад сам имао шест или седам година и могао сам да бацам бале сена са великом децом, тада сам знао да сам екстра јак - испричао је Џеф.

Након што је објавио фотке из свог детињства, пратитељи на ТикТоку су му писали: "Ово је невероватно. Рођен јак." Други је рекао: "Је ли твоја мама била добро?", док је трећи додао: "Та беба би могла да ме победи у обарању руке без сумње."

Други су Џефа питали да ли му је икада било шта дијагностификовано, а Џеф је рекао да га је његова породица водила лекарима кад је имао шест година. Рекао је да је "неколико лекара стајало около боцкајући га" и да је од тада тестиран на гигантизам и елефантијазу - али није пронађено никакво медицинско објашњење за његове велике руке.

Опсег његових подлактица је 49 центиметара и није изненађујуће да је Џеф као клинац добио надимак Попај док је био у средњошколском рвачком тиму.

- Не смета ми. Гледао сам цртић док сам био клинац - рекао је Џеф, који је такође објаснио како његова величина сада застрашује странце упркос томе што је велики пријатељски див. - Многи од њих једноставно се смрзну на минут. Не желе да разговарају. Кад им прилазим, они се само укоче и треба им секунда да нешто кажу или реагују. Мало је смешно. Одмах знам кад ме неко примети, види му се на лицу и испрва не могу да верујем - објаснио је Џеф.

- Не смета ми. Мала деца су та која су најсмешнија. Нису стидљиви и одмах приђу и питају шта ми се свиђа. Можемо да одемо негде и мало дете може да каже 'ох, пратим те на ТикТоку и ово је супер, не могу да верујем да сам те упознао' и увек желе да упореде своје и моје руке и слично - открио је овај доброћудни див.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".