Elena Karaman već duži vremenski period uživa u ljubavi sa Dušanom Reljinim, a iza sebe ima tri braka i tri sina. Ona je najpre bila u braku sa  fudbalerom Predragom Mijatovićem sa kojim je dobila pre trideset i jednu godinu  najstarijeg sina Luku. Zatim se iz ljubavi sa Andrijom Draškovićem rodio dvadeset četvorogodišnji Matija. Karamanova se udala za biznismena Jugoslava Karića koji je od nje mlađi sedam godina i podarila mu 2005. godine sina Simona.

Bez obzira na to što su im roditelji različiti, braća se trude da svako slobodno vreme provedu družeći se i da se dobro zabave. 

Foto: Printskrin/Instagram/matijad22

 

Jedan od zajedničkih trenutaka podelio je Matija Drašković na svom Instagram profilu i otkrio sve čari njihove veliki porodice. 

Foto: Printskrin/Instagram/matijad22

 

Momci su već ostvareni u svojim životima, a na jednoj od fotografija su pokazali i kako se slažu sa izabranikom svoje bake Verice Rakočević. Na storiju su postavili intersantan opis. 

Foto: Printskrin/Instagram/matijad22

 

Deda -  šaljivo je mladić stavio u opisu Instagram storija na kojem uz široki osmeh i u zagrljaju braće i Veljka pozira u jednom restoranu. 

Nema sumnje da je muško društvo kvalitetno provelo zajedničko vreme. 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".