On se sumnjiči da je pre desetak dana sa dva udarca sekirom usmrtio svoju emotivnu partnerku Mariju J. (65), a potom njeno telo zakopao u kući u kojoj je živela.

- Pritvor je određen zbog procene da postoji opasnost od bekstva, postojanja okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni mogao da utiče na svedoke koji treba da budu saslušani, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni, ukoliko bi se našao na slobodi, mogao da ponovi delo.. Takođe i  zbog činjenice da bi došlo do uznemirenja javnosti koje moze ugroziti nesmetano vođenje krivičnog postupka - obrazložili su u Višem sudu.

Foto: Fejsbuk

 

Podsetimo, posle žustre svađe Miroslav P. (45), osumnjičen je da je početkom februara dva puta udario sekirom svoju nevenčanu suprugu Mariju J. (65), sa kojom je dugo bio u vezi, a zatim je njeno telo zakopao u pod sobe u kući u ulici Marka Oreškovića, u selu Donji Tavankut kod Subotice.

Kako saznajemo, Miroslav, inače bivši pogrebnik, je posle ubistva iskopao jamu u sobi i u nju zakopao beživotno Marijino telo , a zatim je to mesto prekrio tepihom.

Foto: Fejsbuk

 

On je sve vreme nastavio da živi i spava u kući u kojoj se to dogodilo.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".