Kako je pevačica istakla, ona njemu organizovala i iznenadila ga rođendanskom proslavom, a on nju prstenom koji sada sija na njenoj ruci.

- Tu je prsten, uvek uz mene, uvek sa mnom. Dugo smo zajedno i negde sam znala da će doći do tog prstena, ali tada na rođendanu bio je poslednji momenat kada sam ga očekivala. Od srca me je Darko iznenadio i sve moje, jer od mojih je znala samo moja snajka, koja je meni kao sestra. Zaista sam presrećna i iznenađena što je tako uradio jer nije u tom fazonu, pred svima, ali eto, desilo se.

Foto: Novosti

 

Tamara je istakla da svadbe neće biti ove godine, ali zbog obaveza koje imaju i Darko i ona, tako da će ista biti sledeće godine i to na ona prava tradiconalna.

- Svadba će apsolutno biti po tradicionalnim i sprskim običajma, gde se mlada izvodi iz kuće, gađa se jabuka, jabuku gađa mladoženja. To sam celog života želela i to je želja naših roditelja.

Foto: Novosti

 

Kako je vlasnica velikog hita "Hajde da zažmirmo" i ostalih pesama, Tamara je najavila da sprema i novu pesmu koja izlazi sredimo marta.

- Očekuje vas tri solo pesme, tri projekta na kojima radim, još uvek ne znam kojim redosledom ću ih objavljivati, ali mogu da najavim da jedna prelepa balada koja je prva u mojoj karijeri izlazi sredinom marta, a do leta izlazi i ostalo - završava Tamara.

Kompletan intevju sa Tamarom pogledajte u videu ispod: