Како је певачица истакла, она њему организовала и изненадила га рођенданском прославом, а он њу прстеном који сада сија на њеној руци.

- Ту је прстен, увек уз мене, увек са мном. Дуго смо заједно и негде сам знала да ће доћи до тог прстена, али тада на рођендану био је последњи моменат када сам га очекивала. Од срца ме је Дарко изненадио и све моје, јер од мојих је знала само моја снајка, која је мени као сестра. Заиста сам пресрећна и изненађена што је тако урадио јер није у том фазону, пред свима, али ето, десило се.

Фото: Новости

 

Тамара је истакла да свадбе неће бити ове године, али због обавеза које имају и Дарко и она, тако да ће иста бити следеће године и то на она права традицонална.

- Свадба ће апсолутно бити по традиционалним и спрским обичајма, где се млада изводи из куће, гађа се јабука, јабуку гађа младожења. То сам целог живота желела и то је жеља наших родитеља.

Фото: Новости

 

Како је власница великог хита "Хајде да зажмирмо" и осталих песама, Тамара је најавила да спрема и нову песму која излази средимо марта.

- Очекује вас три соло песме, три пројекта на којима радим, још увек не знам којим редоследом ћу их објављивати, али могу да најавим да једна прелепа балада која је прва у мојој каријери излази средином марта, а до лета излази и остало - завршава Тамара.

Комплетан интевју са Тамаром погледајте у видеу испод: