- Sećam se dana kad mi je majka umrla. I dalje je teško da govorim o tome. Potisnula sam to. Otišla sam u školu sledećeg dana jer je mentalitet mog oca bio takav da se smirimo i nastavimo dalje. Otišla sam u školu i pravila se da se ništa ne događa. Ali, desilo se! Nisam tugovala, nisam plakala na njenoj sahrani. Otupela sam za svoje emocije. Nisam ni tugovala za majkom sve do, možda, 16. godine - rekla je Pičiz jednom prilikom za strane medije.

Već tada je počela da radi i piše kolumne za poznate časopise, a mediji su je pratili u stopu zbog poznatih roditelja. Kada je imala 16 godina predstavljen je dokumentarac o njenom životu i njen uspeh počinje naglo da raste.

Ubrzo je dospela na listu top 10 modnih ikona, a sa 18 se našla na listi najseksepilnijih žena na svetu.

Prva njena veza poznata javnosti bila je ona sa muzičarem Maksom Dramijem u koju je uplovila 2008. godine. Nakon nekoliko nedelja veze preselila se u NJujork, a venčali su se u Las Vegasu. Ipak, tu je krenuo i njen sunovreat.

Naime, Geldofova počinje da eksperimentiše sa drogama, a u dnevniku jednog njenog prijatelja, Fredija Mekonela, pronađena je rečenica “Pičiz dolazi i prvi put će probati heroin”. Fredi je preminuo 2011. godine od predoziranja.

Čuveni Bob Geldof kasnije je istakao kako mu je bilo jasno to da se njegova ćerka drogira, a i ona sama je govorila o tome.

- Nisam Ejmi Vajnhaus - govorila je ona u intervjuima.

Foto: Profimedia

 

 

Nakon što joj j brak sa Maksom propao, zaljubila se u Toma Koena i sa njim dobila dva sina. Više puta je bila na odvikavanju, bežala je sa klinika, a njen suprug je 2014. godine iz njenih poruka shvatio da je ona ponovo zavisna od heroina.

Iste godine u aprilu je sa decom otišao kod svojih roditelja, a kada se vratio Pičiz je bila mrtva.

U trenutku smrti imala je samo 25 godina, a preminula je od predoziranja heroinom, kao i njena majka.

- Ja sam otac koji je odgovoran za nju i očito sam pogrešio - rekao je Bob Geldof nakon ćerkine smrti, okrivivši sebe za sve što joj se dogodilo.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".