Završeno je četvrto izvlačenje novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Kao i prošle subote, izvučeni su dobitnici dva stana u Beogradu.

Broj dobitnog računa dobija se tako što se iz bubnja izvuče šest (jednocifrenih) brojeva, kojima se potom dodaju dva slova.

Još dva stana u beogradskom naselju "Zemunske kapije" dobiće nove vlasnike.

Vlasnik stana je Zoran Stojčić, a prometa računa obavljen je u Inđiji, u Sremskom okrugu. Dobitnik je za stan potrošio 799 dinara.

KOD: DR945166

Foto: RTS printskrin

 

Drugi stan otišao je u ruke Željka Mijatovića, a račun je u prometu bio u Smederevskoj Palanci. Pobednički račun iznosio je 670 dinara.

KOD: CH936175

Foto: RTS printskrin

 

 

Sreću je dobitnicima donela popularna pevačica Marija Mikić.

Foto: RTS printskrin

 

Podsetimo, u prethodnom izvlačenju imali smo najveći račun do sada, a dobitnik je za stan potrošio 2.360 dinara.

Za razliku od prethodnih ciklusa, sada građani račune ne šalju u kovertama, već je ceo proces digitalizovan. Računi se šalju preko aplikacije na mobilnom telefonu.

Podsetimo, pravo učešća u izvlačenju ima svaki fiskalni računi unet do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju.

Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".