Завршено је четврто извлачење новог циклуса наградне игре "Узми рачун и победи". Као и прошле суботе, извучени су добитници два стана у Београду.

Број добитног рачуна добија се тако што се из бубња извуче шест (једноцифрених) бројева, којима се потом додају два слова.

Још два стана у београдском насељу "Земунске капије" добиће нове власнике.

Власник стана је Зоран Стојчић, а промета рачуна обављен је у Инђији, у Сремском округу. Добитник је за стан потрошио 799 динара.

КОД: ДР945166

Фото: РТС принтскрин

 

Други стан отишао је у руке Жељка Мијатовића, а рачун је у промету био у Смедеревској Паланци. Победнички рачун износио је 670 динара.

КОД: ЦХ936175

Фото: РТС принтскрин

 

 

Срећу је добитницима донела популарна певачица Марија Микић.

Фото: РТС принтскрин

 

Подсетимо, у претходном извлачењу имали смо највећи рачун до сада, а добитник је за стан потрошио 2.360 динара.

За разлику од претходних циклуса, сада грађани рачуне не шаљу у ковертама, већ је цео процес дигитализован. Рачуни се шаљу преко апликације на мобилном телефону.

Подсетимо, право учешћа у извлачењу има сваки фискални рачуни унет до 12 часова на дан извлачења. Они рачуни који буду регистровани након тога или који не буду извучени у емисији имају право учешћа у сваком наредном извлачењу.

Такође, сви рачуни који не буду добитни у овом кругу наградне игре биће у конкуренцији за награде у другом кругу наградне игре током 2023. године.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".