Milan Kalinić je tih godina važio za velikog beogradskog zavodnika, pa mu lepa Sandra nije preterano verovala kada su se upoznali. Nije mogla ni da pretpostavi da će naredne godine provesti sa njim i imati predivnu porodicu.

On je mesec dana bio uporan i dokazivao se Sandri, a trebalo im je manje od dve godine da se venčaju. U odabiru prstena i spremanju iznenađenja su mu pomogle majka i glumica Anja Mandić, koja mu je kao sestra.

 

 

- Videla sam da je Milan uznemiren, ali nisam ni slutila zbog čega. Nije mi se jelo slatko i jedva sam ga poslušala. Kad sam ugledala prsten, zanemela sam. To je značilo da me pita da li ću s njim da podelim život. Bila sam u šoku. Sve mi je poispadalo iz ruku. Oboje smo bili zbunjeni. On se sabrao, izašao iz kola i klekao. Samo sam ponavljala: da, da. Zauvek ću pamtiti taj sedmi oktobar. Odjednom, javila se njegova mama i šapućući konspirativno pitala da li sve ide po planu. Poslala sam poruke svim drugaricama i u roku od pola sata pola grada je znalo da se uskoro udajem - rekla je Sandra jednom prilikom, prenosi Story.

 

 

Venčanje je bilo u crkvi Svetog Marka uz prisustvo porodice i prijatelja, ali i brojnih poznatih ličnosti, Milanovih kolega. Slavlje je nastavljeno u jednom prestoničkom restoranu sve do zore.

Mlada je blistala u raskošnoj venčanici ukrašenoj sitnim detaljima i sa fascinatorom na glavi, dok se mladoženja odlučio za klasično crno odelo. 

Sandra i Milan su sada već duže od decenije u braku, a imaju i dvoje dece, sina Vuka i ćerku Teu. Oni i danas izgledaju zaljubljeno kao prvog dana, a Milan je jednom prilikom otkrio u čemu je tajna.

 

 

- Pitaju me šta je tajna. Evo, ovo, kad se posle 16 godina sa vama i dalje ovako smeje. To je tajna - kratko i jasno napisao je glumac u opisu fotografije na Instagramu na kojoj je njegova voljena Sandra.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".