Jedan od najupečatljivijih svakako je bio i ciganin Randu koji je gledaocima dobro ostao u urezan u sećanjima kao loši grub momak, međutim iza toga se krila snažna ljubav prema jednoj ženi i strah da je zauvek ne izgubi zbog drugog.

Zgodni bacač noževa u cirkusu zbog čijih je performansi s oštricama u čuvenoj sapunici ljudima širom sveta zastajao dah, tumačio je sjajni glumac Henri Soto kojeg je zbog uloge većina ljudi i u stvarnom životu poistovetila sa opasnim, namrštenim tipom prepoznatljivom po dugoj kosi i maramama, međutim Randu iz Kasandre danas nije ni nalik čuvenom liku iz serije.

Poznati Venecuelanac i danas gaji ljubav prema filmu i pozorištu, gde i dalje nastupa, a iako je uplovio u sedmu deceniju svi se slažu da izgleda odlično, a za sve to je, kako naglašava, zaslužan njegov dinamičan život ispunjen druženjem sa porodicom, vežbanjem i šetnjama po plaži.

Prvi put se oženio vrlo mlad, sa 18 godina. Iz tog braka ima ćerku Šeron Dajanu. Sina Leonarda Enrikea dobio je u vezi sa producentkinjom Leonor Sotiljo, a kasnije još jednu ćerku, Maju. Trenutno je u braku sa mladom venecuelanskom glumicom Danijelom Vilman koja je po svemu sudeći zaslužna za njegov vedar duh i veoma pozitivan stav prema životu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".