"Oduzeo mi te je neko ko nije imao pravo!!!! Dušo moja, anđele moj, radosti moja..u majkinoj duši si bila, tu ćeš i ostati...Neka te anđeli čuvaju, a ti čuvaj mesto za majku svoju..nadam se da to neću morati dugo da čekam...Svrati mi u snove ponekad..čekaću te.. Voli te majka i ako više to nikada necu moći da ti kažem..ali znam da znaš", napisala je majka.

Podsetimo, mladi policajac (28) iz Grocke, juče popodne je hicima iz pištolja ubio svoju suprugu (20) a zatim presudio sebi. Stravičan zločin dogodio se u kući koju je mladi bračni par iznajmljivao, a u kojoj je policajac poslednjih nedelja živeo sam.

Kako su ispričale komšije, policajac koji je načinio ovaj jeziv zločin bio je "dobar, porodičan čovek".

Foto: Instagram printskrin

 

Sumnjaju, da je povod za ovaj užas bilo je to što ga je žena ostavila pre oko dve nedelje.

- Nisu bili u dobrim odnosima, ona je bila mlada, puna života. Zarobio je u kuću, nije više mogla da podnese to, pokupila se i otišla kod roditelja i tražila papire za razvod - rekla je poznanica žrtvine porodice koja tvrdi da je policajac ženi branio mnoge stvari, ali da se ona nikada nije žalila na njega, do pre nekoliko dana.

- Govorila je da je dobar prema njoj. To su deca iz naselja ovde iz divnih porodica. NJemu se otac penzionisao u PS Kaluđerica, pa je on došao na njegovo mesto, ima brata, svi su blizu živeli i voleli se. Govorila je da joj nista nije smetalo, ali pre nekoliko dana je uplašena bila kod kuće, nije trebalo sama da ode da se vidi sa njim - ispričala je sagovornica Kurira.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".