"Одузео ми те је неко ко није имао право!!!! Душо моја, анђеле мој, радости моја..у мајкиној души си била, ту ћеш и остати...Нека те анђели чувају, а ти чувај место за мајку своју..надам се да то нећу морати дуго да чекам...Сврати ми у снове понекад..чекаћу те.. Воли те мајка и ако више то никада нецу моћи да ти кажем..али знам да знаш", написала је мајка.

Подсетимо, млади полицајац (28) из Гроцке, јуче поподне је хицима из пиштоља убио своју супругу (20) а затим пресудио себи. Стравичан злочин догодио се у кући коју је млади брачни пар изнајмљивао, а у којој је полицајац последњих недеља живео сам.

Како су испричале комшије, полицајац који је начинио овај језив злочин био је "добар, породичан човек".

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Сумњају, да је повод за овај ужас било је то што га је жена оставила пре око две недеље.

- Нису били у добрим односима, она је била млада, пуна живота. Заробио је у кућу, није више могла да поднесе то, покупила се и отишла код родитеља и тражила папире за развод - рекла је познаница жртвине породице која тврди да је полицајац жени бранио многе ствари, али да се она никада није жалила на њега, до пре неколико дана.

- Говорила је да је добар према њој. То су деца из насеља овде из дивних породица. Њему се отац пензионисао у ПС Калуђерица, па је он дошао на његово место, има брата, сви су близу живели и волели се. Говорила је да јој ниста није сметало, али пре неколико дана је уплашена била код куће, није требало сама да оде да се види са њим - испричала је саговорница Курира.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".