Pevačica je bila mala kada joj je otac poginuo, ali je majka tokom odrastanja pokušala da joj opiše kakav je on bio: 

-Otkad mi je tata poginuo na ratištu, u 'Oluji', majka me je uspavljivala i budila pesmom. Tako je iz naše kuće razgonila tugu. Brzo sam počela u pesmi da je pratim. Pevale smo zajedno, iz sveg glasa. Da ga se sećam možda bi mi bilo teže, a ovako uspomene gradim na osnovu nekih priča o njemu i zahvalna sam svojoj majci na tome. Ona kaže da imam njegov osmeh, zapravo taj neki poluosmeh, i tvrdoglavost, ali kaže i da sam dobar čovek na njega- ispričala je pevačica jednom prilikom za medije.

 

Posle ovoga, Aleksandra je sa sestrom i majkom živela u sigurnoj kući sa još 12 porodica. Iz ovog perioda pevačica se seća samo lepih uspomena: 

-Bilo je mnogo dece i onda je to prošlo u pozitivi i radosti. Sve smo imali i družili se- rekla je ona jednom prilikom.

Međutim, tu život ne prestaje da je iznenađuje, pre nekoliko godina se razočarala u momka koji ju je prevario, a takođe su joj i opljačkali stan. sreća pa se nije našla u trenutku pljačke. 

-Bila sam na proslavi sa društvom, kad sam došla zatekla sam otvorena vrata stana, ne znam šta mi je bilo, ali ušla sam bez straha, znala sam da se nešto ružno dogodilo. Zatekla sam stan razbacan, ukrali su sve što je bilo vredno. Najbitnije mi je da ih nisam zatekla i da mi je glava na ramenima- rekla je tada pevačica.

(Blic)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".