NJegov specifičan šarm i duga kosa nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Široj javnosti u Srbiji postao je interesantan kada je s Đoletom Đoganijem i Bakijem B3 snimio spot za pesmu „Ravaku“. 

Lepi je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio fotografiju na kojoj se može videti da se nije mnogo promenio - i dalje ima dugu, bujnu kosu, a pratiocima je pokazao svoje nove naočare, koje mu je, kako se pohvalio, kupila žena.

Svojevremeno, Lepi je objasnio kako je nastao njegov nadimak.

- To nema veze sa fizičkom lepotom ili ružnoćom. Prozvali su me Lepi jer sam svakog oslovljavao sa „lepi“, to mi je bila uzrečica još dok sam radio na građevini kao radnik. I kasnije, kad sam postao majstor, tako sam se obraćao svojim šegrtima: „Lepi ovo, lepi ono“, i tako ostah Lepi! Narod misli da sam sam sebi dao nadimak, ali to nije tačno - naglasio je Lepi u razgovoru za Kurir.

On je izjavio da je imao veoma težak život i da strogo razdvaja privatnost od estradnog života. Odrastao je bez oba roditelja, a do devete godine odgajala ga je baka. Posle njene smrti maltene je bio prepušten ulici. U 20. godini odlazi trbuhom za kruhom u Nemačku, gde na građevini počinje da zarađuje. Napreduje u poslu od radnika do majstora. Sve vreme je posvećen muzici, kojom se danas profesionalno bavi

- Srećan sam i lepo mi je. Konačno! - zaključuje Lepi.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".