Bivši muž starlete Tamare Đurić, Nikola Kačarević nalazi se u Centralnom zatvoru u pritvoru sa ostalim pripadnicima kriminalne grupe "Vračarci" koja se između ostalog tereti i za tri ubistva. Tamara se osvrnula na njegov boravak u zatvoru i otkrila da ne bi mgla da mu okrene leđa.

Foto: Instagram printskrin/tamarastar89

 

- Vi znate da mene zanima samo moj život. A moj život je moja Tamara, kao i porodične obaveze - poručuje starleta.

- Svako jutro kad se probudim najpre odem na trening. Posle toga Nikoli odnesem ručak i onda nastavljam sa redovnim aktivnostima. Znate već kako to ide slikanja, snimanja, obaveze oko firme koje imam i najvažnije je to da radim na svom brendu. Dizajniraću haljine za zgodne žene. Te haljine će nositi smele i zgodne žene. Trebaće im dosta samopouzdanja da ih iznesu ' kaže Tamara i nastavlja:

Foto: ATA Images

 

- Kao i svaka žena i ja imam obaveze oko kuće. Ne bih razumela da bivša žena bivšem suprugu okrene leđa u teškim trenucima. Sve što treba mom bivšem partneru, tu sam za njega. Moj prvi obrok je u pet popodne. Verujte da ne bih mogla da živim, a da znam da bliskim ljudima nisam učinila. Zbog toga što živim kao neko ko ima osećaj za ljude, zbog toga mi je i Bog dao sve blagodeti u kojima uživam - poručuje starleta za "Kurir".