On je, kako se sumnja, sredinom januara ove godine, u stanu u Ulici Marka Pola, ubio rođene sestre Jelisavetu (76) i dve godine stariju Gordanu.

Oštrim predmetom je usmrtio Jelisavetu, a udarcima po glavi ubio Gordanu. Nakon izvršenog krivičnog dela, sa sobom je, kako se sumnja, odneo mobilni telefon i platnu karticu oštećenih sa koje je podigao milion dinara.

Telo Gorana Đokića pronađeno je juče na parkingu u Partizanske avijacije. U „fiajtu“, uz mrtvog Đokića, bili su pištolj kojim se ubio i oproštajno pismo.

Nezvanično, u oproštajnom pismu priznao je dvostruko ubistvo.

Podsetimo, u beogradskom naselju Bežanijska kosa, u četvorospratnoj zgradi, u stanu u Ulici Marka Pola, 21. januara pronađena beživotna tela Jelisavete Đ. (76) i njene sestre Gordane Đ. (78).

Komšije, kojima je bilo sumnjivo što od Badnje večeri ne viđaju Jelisavetu Đ., primetile su da se događa nešto čudno. Prosto, sestre niko nije video ni čuo poslednjih desetak dana, a njihovi telefoni su bili - nemi. Svoje sumnje su komšije prijavile upravniku zgrade, a onda je na lice mesta stigla i policija.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".